Bekrić: Koga god da smo izvukli isto je, ako želimo trofej moramo dobiti sve do kraja

Sportski direktor kluba sa Grbavice istakao je nakon žrijeba da u ovoj fazi nema lakih utakmica i da Plavi moraju biti na vrhunskom nivou ukoliko žele prolaz dalje.

Moram da kažem da su sve ekipe u ovoj fazi jako kvalitetne, tako da moramo biti na maksimalnom nivou kako bi obezbijedili prolaz dalje. Velež je jako dobra ekipa, to su pokazali u dosadašnjim utakmicama, a mi ćemo se potruditi da damo sve od sebe i odigramo dobru utakmicu u Mostaru te obezbijedimo dobar rezultat za revanš na Grbavici, rekao je Bekrić.

Bekrić je prokomentarisao i izjavu sportskog direktora Veleža Sanjina Alagića, koji je rekao da je za Roeđene otežavajuća okolnost to što prvu utakmicu igraju kući, a revanš u gostima.

U fudbalu nema pravila, utakmice se moraju igrati. Možda, po meni, imamo blagu prednost, nije ni prednost, ali ja više volim igrati drugu utakmicu kući, jer sa dobrim rezultatom u prvom meču možeš kući to potvrditi. Ipak, nema pravila, dvije utakmice se moraju odigrati jako ozbiljno kako bi se došlo do cilja, istakao je Bekrić.

Bekrić je za kraj ponovio da je protivnik u polufinalu irelevantan za ekipu kojoj je cilj trofej, jer da bi došla do trofeja mora pobijediti sve do kraja. 

Pa, sve ekipe su jako kvalitetne. Koga god da smo izvukli, ako želimo trofej moramo pobijediti sve do kraja. Nema lakih protivnika i, ponavljam, Velež je jako dobra ekipa, a mi moramo biti na vrhunskom nivou kako bi obezbijedili prolazak i ostvarili naš cilj, zaključio je sportski direktor Plavih. 


sport1.oslobodjenje.ba