Bore se za Premijer ligu, a trener dobio otkaz: Ti sada postavi trenera kojem ćeš sastavljati ekipu

Sloboda iz Novog Grada, drugoplasirana ekipa Prve lige Republike Srpske, smijenila je trenera Zorana Bujića i njegovog prvog pomoćnika Bogdana Žujića.

To je prvo sinoć objavio sam Bujić na Facebooku navodeći da je prvi put u karijeri dobio otkaz, te da je razlog taj što su htjeli da mu se miješaju u posao.

– Prvi put u karijeri sam doživio otkaz i to od mog kluba, što sam najviše volio i cijenio od svih u karijeri (Sloboda je jedna jedina, a ne pojedinci). Naravno da sam ga zaslužio, doživio sam poraz u jednoj utakmici (inače se to ne smije desiti). Zahvaljujem se svima koji su me podržavali i kao igrača, ali ja sam trener koji ne ispunjava želje predsjednika i člana uprave i sramno sam se osjećao slušajući nebuloze kako mi trebamo igrati, a ljudi nisu gledali utakmicu prije Slobode 20 godina i kažu mi moramo sa trojicom pozadi, što nije ni problem, da ima razloga. Ma sve na stranu, sve najbolje Slobodi, a ti sada postavi trenera kojem ćeš sastavljati ekipu i sve vam najbolje želim. Sloboda u srcu, poručio je Zoran Bujić na svome Facebook profilu.

Jutros je stiglo i kratko obavještenje Slobode o otkazu.

– Zoran Bujić više nije šef stručnog štaba Fudbalskog kluba “Sloboda”, a dužnosti je razriješen i prvi trener Bogdan Žujić. Ovo je odlučeno na sastanku Upravnog odbora kluba, koji je održan juče (30.03.). Pripreme za derbi protiv Krupe teku po planu, a o narednim koracima kluba javnost će biti blagovremeno obavještena, piše u objavi iza koje u potpisu stoji Upravni odbor kluba.

Sloboda u subotu protiv Krupe igra derbi protiv Krupe, a eventualnom pobjedom sadašnjeg lidera trka za prvo mjesto bi bila praktično i gotova.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!