back to top

Delije uputile snažnu poruku pred nastavak sezone!

Navijači Crvene zvezde oglasili su se saopštenjem pred nastavak sezone i izazove koji očekuju crveno-bele.

Zvezdu očekuje utakmica 18. Kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana, a najvaternije pristalice kluba sa Marakane su se oglasile saopštenjem.

Delije, na gostovanjima u Budimpešti, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Lazarevcu i Monaku smo pokazali i prisetili se kako izgleda kada se sever trgne. Puni gostujući sektori, negde i po par hiljada ljudi!

U Evropi smo ove godine uradili koliko smo uradili, sada nam je ostalo domaće prvenstvo i put ka Ligi Šampiona. Kako je jedna borba završena, nastavlja se druga, i svu snagu i energiju bi trebalo usmeriti ka tome. Hajde da pokažemo sutra na našem stadionu protiv Mladosti iz Lučana da nismo nezahvalni, da nismo navijači uspeha već Crvene Zvezde! Da ova gostovanja u nizu koje smo odradili nisu slučajnost već da se ljudi polako bude.

Sutra je poslednja utakmica na našem stadionu u ovoj godini. Nakon nje Marakanu nećemo videti možda i najduže od kada pamtimo svi kako idemo na utakmice (ne računajući pauzu zbog korone). Zato nemojte da propustimo ovu priliku, nemojte da se sever posle 5-6 uzastopnih odličnih izdanja vrati u neko sivilo i prosek od koga se trudimo da pobegnemo. Svakom pravom navijaču sutra je mesto na našem stadionu, stoji u saopštenju Zvezdinih navijača.

www.sportskacentrala.com