Dolaze li Ultrasi na stadion Rođeni? Učinili smo sve što je N/FS BiH tražio od nas

– Učinili smo sve što je Nogometni savez BiH tražio od nas, kazala je za Bljesak.info Emina Ćorić, glasnogovornica FK Velež iz Mostara. 

– Tražili su da se spusti zaštitna ograda, da se postave stolice, da se postavi WC i skine ‘‘krov‘‘ i apsolutno sve smo ispunili, kazala je, te dodala kako sada čekaju ‘‘zeleno svjetlo‘‘.

– Upoznali smo ih sa preinakama i poslali dopis sa slikama i čekamo da nam Savez odgovori i iskreno se nadamo da ćemo dobiti zeleno svjetlo, odgovorila je za Bljesak.info

– Nadamo se također da ćemo to zeleno svjetlo dobiti do gradskog derbija jer mislim da svi zaslužuju gledati jednu od najvećih utakmica u državi u vrhunskoj atmosferi, zaključila je Ćorić. 

Podsjetimo, montažna tribina izazvala je burne reakcije u Bosni i Hercegovini, a i sam Savez je u više navrata proglasio neuvjetnom nakon čega gostujućim navijačima nije bio dozvoljen dolazak na Arenu Rođeni. 

Navijači FK Velež, Red Army, više puta solidarisali su se sa gostujućim navijačima, te su bojkotovali domaće utakmice (iznimka je bila protiv FK željezničar), pa ostaje za nadati se kako će drugi ovogodišnji gradski derbi biti odigran pred punim tribinama i navijačkim skupinama oba kluba. 


sport1.oslobodjenje.ba