Edis Kovačević se zahvalio gradonačelniku i predsjedniku Igmana na dobrodošlici u Konjic: Mi se ovdje osjećamo kao kod kuće

Predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar Edis Kovačević, čija se ekipa već izvjesno vrijeme nalazi na pripremama u Konjicu, danas je sa kolegama iz kluba, te predstavnicima Fudbalskog kluba Igman obišao Gradski stadion i tom prilikom se, poželjevši Igmanu mnogo sreće u narednom periodu, zahvalio gradonačelniku Konjica Osmanu Ćatiću i predsjedniku Fudbalskog kluba Igman Konjic Đahidu Muratbegoviću, na toploj dobrodošlici u Konjic.

Zahvaljujem se i našem Jasminu Badžaku i firmi Konjictrans. Mi se ovdje osjećamo kao kod kuće, vrlo smo sretni i zadovoljni i nadamo se da će ovo dugoročno postati baza FK Željezničar. Kao delegacija Kluba obišli smo stadion i želimo našim sportskim prijateljima čestitati na ovoj obnovi, odnosno dovođenju stadiona u stanje da FK Igman može igrati svoje domaće utakmice pred domaćom publikom, što i zaslužuje. 

Iz Konjica ćemo ponijeti sve lijepo i pozitivno kada se budemo vratili u Sarajevo. Konjic ima sve uslove za pripreme fudbalskih ekipa i želimo čestitati ovim ljudima na energiji, volji, želji i spremnosti da se ulaže u sport. Kao sportski radnici zahvalni smo svakom pojedincu koji je spreman da podrži sport. Cijenimo to i zaista mogu reći da se radi o ljudima koji su zaljubljenici u sport i koji će Konjic učiniti atraktivnim na ovom planu. Sretni smo što smo tu i ne planiramo ići dalje, kazao je Edis Kovačević, predsjednik FK Željezničar.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!