EuroNogomet, nogometni magazin – Chelsea ispred Arsenala u utrci za talentiranog napadača

Chelsea i Arsenal povezuju se s transferom napadača Birmingham Cityja Trevana Sanusija. Izvješće Football Insidera tvrdi da je 15-godišnji napadač odbio ponude brojnih klubova iz Championshipa i da želi napustiti Birmingham City na kraju sezone.

Napadač sljedeći mjesec puni 16 godina, a klubovi poput Chelseaja i Arsenala prate njegovu situaciju. Sanusi se smatra nevjerojatnim mladim talentom i mogao bi se razviti u kvalitetnog igrača u budućnosti.

I Chelsea i Arsenal se nadaju da će povećati broj mladih talenata u klubu, a 15-godišnjak bi se mogao pokazati kao kvalitetna dugoročna investicija.

Arsenal ima dokazane rezultate u usavršavanju talentiranih mladih igrača i prilika da se pridruži klubu iz sjevernog Londona mogla bi biti privlačan prijedlog za mladića.

Slično tome, Chelsea ima jednu od najboljih akademija u engleskom nogometu i uspjeli su proizvesti niz talentiranih mladih igrača tijekom posljednjih nekoliko sezona.

Sanusi će imati priliku procijeniti svoje šanse da ispuni svoj potencijal u dva londonska kluba i ostaje za vidjeti gdje će završiti.

Očigledno, Chelsea je trenutno u najboljoj poziciji da osigura njegove usluge.

Pridruživanje bilo kojem od dva kluba Premier lige bio bi veliki korak naprijed u igračevoj karijeri, a menadžeri poput Mikela Artete i Grahama Pottera mogli bi mu pomoći da se razvije kao nogometaš i ispuni svoj golemi potencijal.

www.euronogomet.com