back to top

EVROPSKI FUDBAL – SVETSKE KVOTE! Meridian je spremio idealnu kombinaciju za Ligu Evrope i Ligu konferencija!

Veče evropskog fudbala i to u Meridianu!

Da li za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu i online kladjenja postoji bolja kombinacija? Sigurni smo da ne postoji!

Zašto? Zato što ove večeri imamo čak osam fenomenalnih utakmica, jer nas očekuju četvrtfinala Lige Evrope i Lige konferencija i to sve nakon mečeva iste runde u Ligi šampiona, a uz to – Meridian donosi fantastične uslove za online kladjenje!

Dakle, pre nego što dođemo do utakmica, vreme je da vas podsetimo da je pravi momenat da postanete novi korisnik Meridiana, jer vas prilikom registracije očekuje fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u vidu 1.000 RSD SPORT BONUSA!

Da, dobro ste pročitali – hiljadarke stižu na vaš račun! Ali, to nije sve…

ZA vrhunski užitak neophodan je i kvalitetan tiket, a takav možete sastaviti na istoj adresi, jer vas čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Ne verujete?

Pa, evo onda nekoliko predloga za kladjenje, krenimo od Lige Evrope:

Fejnord – Roma, kec 2.50

Bajer – Union, kec 1.55

Juventus – Sporting, kec 1.85

Mančester junajted – Sevilja, kec 1.45

Neće manjkati uzbuđenja ni u Ligi konferencija, jer nas čekaju četiriu izuzetno zanimljive utakmice i podjednako dobre kvote:

Gent – Vest Hem, dvojka 2.20

Anderleht – AZ Alkmar, dvojka 2.75

Bazel – Nica, dvojka 2.15

Leh Fiorentina, dvojka 1.75

Dakle, pred vama je osam utakmica koje zaista ne smete propustiti, jer smo odavno naučili lekciju da nam evropski fudbal uvek donose mnogo uzbuđenja, a uz Meridian sve to možete i unovčiti!

Uživajte u potezima fudbalskih majstora, kladite se u Meridianu i ko zna – možda baš vi postanete novi multimilioner!

Fudbal i Meridian su idealna kombinacija, naročito kada se radi o evropskim takmičenjima, jer ovde nije kraj iznenađenjima!

Naime, Meridian je razvio još jednu promociju – ako tvoj tiket sadrži utakmice Lige šampiona – kvalifikuješ se za neku od deset bonus nagrada!

Promocija se odvija u formi „Odigraj najviše tiketa“, a takmičenje traje od 11.04. do 13.04. a pobednik je onaj igrač sa najvećim brojem odigranih tiketa koji sadrže makar jedan meč Lige Evrope ili Lige konferencija iz ponude za kladjenje za taj dan.

Detalje pronađite OVDE, a možete osvojiti i do 10.000 RSD BONUSA!

www.sportskacentrala.com