Faruk Hadžibegić posjetio ofanzivca i poručio mu: Nijednom igraču koji može…

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Faruk Hadžibegić, danas je posjetio Toulouse gdje je obavio razgovor sa Saidom Hamulićem.

Njegovo obraćanje javnosti prenosimo u cjelosti i bez izmjena. 

– Danas sam posjetio Toulouse, gdje sam obavio razgovor sa Saidom Hamulićem. Razgovarali smo otvoreno o svemu, a i njemu sam rekao, ono sto sam podijelio i sa javnošću: 

– Nijednom igraču, koji može pomoći reprezentaciji BiH, vrata nisu zatvorena.

U razgovoru sa njim, nisam obećavao ništa, osim da ću pratiti njegove igre u dresu Toulousea, kao što sam radio i do sada. Od Hamulića se očekuje da se strpi i da i dalje dobro radi.

Sretan sam što smo se sreli i otvoreno razgovarali, te jedan drugom objasnili situaciju u kojoj se ja nalazim kao selektor, a on meni situaciju u kojoj je on kao igrač. 

Njegova želja je ogromna i neosporna i niko nikome ne smije zamjerati, niti zamjera neke riječi, jer nam je cilj zajednički: Uspjeh reprezentacije BiH!

Od Hamulića sam dobio uvjeravanja da je zahvalan zbog prilike da razgovaramo o reprezentaciji BiH, kao što sam i ja zahvalan njemu što smo obavili korektan razgovor, napisao je Hadžibegić na zvaničnoj stranici. 


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!