FIFA zabranila Al Nassru da registrira Brozovića!

FIFA je zabranila saudijskom velikanu Al Nassru registraciju novih igrača zbog neplaćenog duga Leicesteru iz 2018. godine. Klub za koji igra Cristiano Ronaldo, a u koji je stigao i Marcelo Brozović, dužan je Englezima bonuse za Ahmeda Musu, kojeg je kupio prije pet godina, i Svjetska nogometna federacija stopirala je sve ulazne transfere Al Nassra.

Marcelo Brozović jedan je od igrača koje Al Nassr ne smije registrirati dok ne otplati dug. Ako to ne učini, FIFA bi mogla odrediti da Brozović ne smije za njih igrati sve do 2025. godine. Hrvatski reprezentativac stigao je na pripreme i već trenira s prvom momčadi, prenosi Index.hr.

Koliko duguje Al Nassr?
Riječ je o malo više od 400.000 eura duga i očekuje se da će Saudijci to odmah podmiriti ne bi li mogli nastaviti dovoditi igrače. Nakon što su doveli Ronalda i Brozovića, žele i Hakima Ziyecha te još neke zvijezde i očekuje se da će ti transferi uskoro biti realizirani.

FIFA je krajem 2021. godine presudila u korist Leicestera i naredila Al Nassru da mu plati spomenuti dug. Saudijci to nisu učinili i sad je na snagu stupila zabrana registracije igrača u sljedeća tri registracijska odnosno prijelazna roka. Da bi zabrana bila ukinuta, Al Nassr mora hitno uplatiti dug, što će i učiniti.

sport.novi.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!