FK Velež od 2023. godine u opremi renomiranog španskog brenda!

FK Velež je na svojoj stranici izdao saopštenje kojim je potvrdio da će od početka 2023. godine ovaj klub nositi opremu brenda Joma iz Španije.

Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je danas, potpisom dugoročnog ugovora u službenim prostorijama našeg Kluba, sklopljeno sportsko-tehničko partnerstvo između FK Velež Mostar i kompanije Sport GMS doo Vitez.

Kompanija Sport GMS sa sjedištem u Vitezu, uspješno posluje preko 20 godina na teritoriji Bosne i Hercegovine i sa ponosom može istaknuti da je, pored ostalih renomiranih brendova sportske opreme, s kojima sarađuje, ekskluzivni zastupnik i brenda Joma za područje Bosne i Hercegovine. Upravo tim povodom Fudbalski klub Velež Mostar obavještava javnost da će, sa početkom od naredne kalendarske godine, naš Klub nastupati u opremi ovog renomiranog španskog proizvođača.

Svakako vrijedi istaknuti i to da će se prvi proizvodi iz asortimana sportske opreme Joma, u vidu opreme za trening, u Veležovoj svlačionici naći već uskoro, dok će ostatak opreme za prvi tim biti pažljivo pripreman u narednom periodu te biti dostupan kako je i navedeno.“, stoji u saopštenju Rođenih.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!