Fudbaler PSG-a se opija danima i noćima: Iz kafane izlazi u 6 ujutro, a u ekipi je nedodirljiv!

PSG će iza sebe imati još jednu neupsješnu sezonu pošto je ostao kratak u Ligi prvaka nakon eliminacije u osmini finala Lige prvaka. Igranje na Parku prinčeva je san snova iz perspektive zarađenog novca pa mnogi vrlo rado dolaze u slavni francuski klub. Međutim, dosta je i onih koji imaju manjka sa disciplinom.

Da je svlačionica PSG-a prava tempirana bomba nije nikakva novost. Igrači su podijeljeni na nekoliko klanova i postoje informacije da neki uopšte ne komuniciraju međusobno.

Poznati francuski novinar Romain Molina otkrio je šokantne detalje o nekim igračima pariških Svetaca poslije ispadanja od Bayerna u osmini finala Lige prvaka.

S obzirom na popularnost i odličnu zaradu pojedini igrači PSG-a vole da žive raskošan život te konstantno uživaju u bogatoj ponudi noćnog života u prijestolnici Francuske.

Molina je otkrio da se jedan od igrača praktično opija danima i noćima, a da mu trener Cristophe Galtier ne može ništa i da igra redovno startnu postavu.

“Igrač koji je bio starter na Allianz Areni bio je pijan ponedjeljak ujutro kada je izašao iz kafane u 6 ujutro, a isto je bilo i dva dana prije toga”, naveo je Molina.

O kojem igraču se radi teško je reći pošto dosta startera iz utakmice protiv Bayerna vole da žive opušteno. Sigurno se može otpisati Leo Messi koji vodi miran i porodičan život.

Donnarumma, Marquinhos, Ramos, Pereira, Mendes, Ruiz, Verratti, Vitinha, Hakimi i Mbappe su kandidati za razuzadnog igrača o kojem je govorio Molina.

Do sada su u javnosti znale biti prikazane fotografije sa rođendanskih zabava igrača PSG-a, prvenstveno se to odnosi na Verrattija koji je poznat po noćnim provodima.

Definitivno sa liste kandidata otpada Neymar koji je povrijeđen i prošlu sedmicu je proveo u Kataru gdje je uspješno operisao zglob. 

Inače, Molina je otkrio da su igrači PSG-a treneru Galtieru dali podrugljivi nadimak “učitelj”. Ovaj trener nikada nije uspio svlačionicu učiniti jedinstvnom i odlazak na kraju sezone se čini vrlo izvjesnim.

sport.novi.ba