Fukare žestoko reagovale nakon što Azmir Husić nije izabran za novog predsjednika

Najvatreniji navijači FK Sloboda, popularne Fukare, oglasili su se putem zvanične Facebook stranice nakon što je tuzlanski klub dobio novog predsjednika.

Novi predsjednik Slobode će biti Senad Mujkanović, a Fukare su razočarane upravo imenovanjem novih čelnika tuzlanske ekipe, s obzirom na to da su očekivali da se Azmir Husić vrati u klub.

Saopštenje Fukara prenosimo u potpunosti.

UPAMTITE IMENA: 

1. ALEKSANDAR  JOVIĆ

2. ELDAR JUSUFOVIĆ

3. SENAD MUJKANOVIĆ

4. DEJAN PAVIĆ

5. GORAN MILIĆ

6. ELMIR ŠEĆERBEGOVIĆ

7. NINO DŽAMBIĆ

OD DANAS I ZAUVIJEK NEPRIJATELJI I GROBARI KLUBA.

Lažovi koji potpišu memorandum, koji javno objave da je preuzimanje završeno, a onda kao najveće kurve u večernjim satima pravite tajne dogovore i rušite ono što ste JAVNO objavili.

Mačak Tom koji je u ratu sa navijačima od kako je otišao prošli put, koji je kao i sin mu deklarisani navijač želje bi ponovo da se kiti novcem građana Tuzle.

Pozivamo GV Tuzle da na idućoj sjednici obustave sve tranše prema FK Sloboda Tuzla, jer kao privatni klub nema pravo trošiti novac koji uplaćuju svi građani Tuzle. Apelujemo da se novac prebaci na račun RK Sloboda i ostale sportske kolektive.

Pozivamo ovim putem pravnike koji su spremni da nam pomognu u našoj sada pravnoj borbi za naš klub.

Ako ste mislili da ćemo odustati tako lako, zajebali ste se. Ako ste mislili da ćemo odgovoriti nasiljem zajebali ste se.

Prepali ste se, dovodite Salku Zilđića da vas čuva, toliko ste hrabri ili vas je toliko strah ljudi kojih nema kako kaže Mačak Tom.

Pozivamo sve istražne organe da provjere na koji način je izmjenjen Statut kluba, kada je Skupština održana bez kvoruma. Pozivamo sve navijače da od ovog trenutka stupe u BOJKOT sa nama, da ne idu na utakmice, da ne kupuju ulaznice, proizvode i sve što budu ublehaši ponudili.

OD OVOG TRENUTKA SVA NAŠA AKTIVNOST JE USMJERENA NA SLOBODU KOMPRED I RK SLOBODA TUZLA.

OD OVOG TRENUTKA NASTAVLJAMO GDJE SMO STALI 2018.e godine, LIJEPIT ĆEMO ĆELAVU GLAVU PO GRADU, SVI ĆE TE ZNATI ODAVDJE DO KIKAČA.

I PAVIĆA ISTO. NISMO TE PRESKOČILI, NISI MOGO MRAMOR VODIT, A SAD BI U SLOBODU.

Vaše političke igre dalje od Slobode hoćemo, hoćemo da odjebete od nas, od Tušnja i od kluba, jer ste svi ublehaši, prevaranti i kurve koje žele da troše gradski novac.

Ganjat ćemo se dokle god bude zadnjeg od nas, mi odustati nećemo od naših ideja i onoga što smatramo da je najbolje za klub, a Vas osim tih prodanih duša Aleksandra, Eldara i Kemala niko ne podržava u gradu, poručile su Fukare.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!