Horde zla pozivaju: Veoma bitno je da se na stadionu Tušanj pojavimo u što većem broju

Fudbalere Sarajeva u 24. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine očekuje gostovanje na “Tušnju” kod Slobode. Horde zla su uoči ovog gostovanja pozvali sve navijače Sarajeva da krenu ka Tuzli i pruže podršku svome voljenom klubu.

– U nedjelju, 02.04. naš voljeni klub gostuje u Tuzli protiv starog rivala Slobode.

UNFKS je za ovo gostovanje organizovao prevoz autobusima. Cijena puta iznosit će 25 KM za sve, a uplate će se vršiti u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija, i to u:

– četvrtak od 15:00 do 20:00 sati;

– petak od 15:00 do 20:00 sati.

Obzirom da je trenutno na snazi bojkot domaćih utakmica zbog više puta navedenih razloga, veoma je bitno da se na stadionu Tušanj u nedjelju pojavimo u što većem broju i podržimo naš klub u važnoj utakmici i borbi za mjesto koje vodi u evropska takmičenja.

Ostale detalje i upute vezano za ovo gostovanje ćete dobiti na licu mjesta prilikom uplate.

NEK‘ SE TRESE SVA TUZLA KAD ZAGRME HORDE ZLA!

VAŽNA NAPOMENA:

MUP TK je izričito naglasio da neće biti dozvoljen ulaz na stadion osobama koje namjeravaju putovati privatnim vozilima, stoga pozivamo sve zainteresirane za ovo gostovanje da blagovremeno osiguraju svoje mjesto u autobusu.

Obzirom da ćemo u povratku iz Tuzle dočekati vrijeme iftara, u koordinaciji sa MUP TK će biti dogovorena pauza. Hranu, piće i ostale potrepštine kupiti prije okupljanja i u dovoljnoj količini obzirom da neće biti dozvoljeno zaustavljanje za potrebe kupovine.

Cijena ulaznice za utakmicu iznosi 10 KM.

SVI U TUZLU!, poručuju Horde zla.


sport1.oslobodjenje.ba