Italija bruji o Brozovićevoj objavi: “S njim nikad ne znaš. Znači da je sve propalo?”

Marcelo Brozović sve je dogovorio s Al Nassrom oko transfera iz Intera. Isto su napravili i talijanski i saudijski klub. Do velikog i čini se konačnog obrata došlo je sinoć, prenosi Index.hr.

Nakon što je u petak ujutro Brozović propustio zakazani liječnički pregled, a Saudijci tražili popust na već dogovorenu odštetu s Interom, činilo se da je posao pred propašću. No sve strane su se opet našle na pregovorima u Parizu, koji su bili plodni. Službena objava transfera očekuje se u iduća 24 sata”, pisala je Gazzetta dello Sport i dodala: 

Brozović i Inter dobit će od Saudijaca manje od ranije dogovorenog, ali i dalje sjajno
“Iako su početkom tjedna klubovi dogovorili da Al Nassr plaća Interu odštetu od 23 milijuna za Brozovića, Nerazzurri će ipak dobiti dosta manje, 18 milijuna eura. No njima je i to važna svota, koju će usmjeriti odmah na otkup Romelua Lukakua, koji je prioritet trenera Inzaghija.”

Gazzetta ističe i da će Brozović dobiti manje nego što je tražio, ali da će i dalje biti fenomenalno plaćen: “Brozović je za potpis od Al Nassra tražio dvogodišnji ugovor i plaću od 30 milijuna eura godišnje. Na kraju će potpisati na tri godine i za cifru između 26 i 27 milijuna eura godišnje. To je dakako i dalje raskošan ugovor.”

Ludu transfer-dramu obilježile su Brozovićeve misteriozne objave
No, talijanski mediji, znajući kakav je Brozović klaun, ističu ono što možda ne bismo ni primijetili kod nekog drugog igrača. Najnoviju i za njih indikativnu Brozovićevu objavu na društvenim mrežama. Naime, u posljednjih desetak dana, koliko intenzivno traje priča oko Brozovićevog transfera, točnije dvojba hoće li otići u Barcelonu ili Al Nassr, hrvatski as Intera objavljivao je misteriozne i viralne postove na Instagramu.

Svi su dakle bili čitani, komentirani i praćeni u medijima. Krenuo je “učitavanjem” svog odlaska iz kluba u kojem je osam i pol godina. Zatim je tamo napisao da od Saudijaca traži 50 milijuna eura godišnje. Kada se činilo da će otići u Barcelonu, oglasio se samo s: “Nastavak slijedi. Ostanite s nama.” Nakon što je slijedio obrat prema Al Nassru, objavio je samo crno i plavo srce, simbole Intera, što su mnogi njegovi fanovi shvatili kao poruku da ipak ostaje u klubu čija je legenda i čiji ga navijači obožavaju.

c7bafea8-3ade-4136-b41e-08b2b8c24e4d

Zatim, kada je objavljeno da je sve dogovorio sa Saudijcima, umjesto fotke s liječničkih pregleda objavio je sliku s dječicom na plaži. Konačno, nakon što su sinoć napokon završeni pregovori i dogovoreno je sve s Al Nassrom, Brozović je na storyju objavio samo emotikon, sliku cirkuskog šatora.

Italija bruji o najnovijem Brozovićevom potezu
To su odmah primijetili i komentirali talijanski mediji: “Nakon što su si predstavnici Intera i Al Nassra stisnuli ruke, Hrvat je objavio kontroverzni story na Instagramu. Sastoji se tek od emotikona koji predstavlja cirkuski šator. To je baš brozovićevski oproštaj s ovom sapunicom”, piše Tuttosport. 

Gazzetta dello Sport također ističe najnoviju Brozovićevu eskapadu: “Kasno noćas Hrvat je objavio novu u nizu njegovih misterioznih poruka na Instagramu. Ova je bila slika crvenog cirkuskog šatora na žutoj pozadini. Što je time htio poručiti? Da je konačno gotov ovaj cirkus? Ili da se cirkus nastavlja, odnosno da sve dogovoreno ne vrijedi, nego da se kreće u nove pregovore? S Brozovićem je sve moguće.” 

sport.novi.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!