Lončar: Dobrim partijama u Debreceniju do sna i državnog dresa!

Dvije i po godine Stefan Lončar nosiće dres mađarskog Debrecenija.

Momak koji je bio najbolji fudbaler Crne Gore u dresu Sutjeske nakon ne baš sjajnog perioda u Istri pronašao je sreću u Novom Pazaru, postao kapiten i idol navijača i poslije godinu i po u srbijanskom superligašu pojačao Debreceni.

“Prve impresije su odlične i zadovoljstvo je biti u ovom klubu. Igrači su me dobro prihvatili, imam dva Crnogorca ovdje sa kojima pričam o klubu i igri. Takođe, i Vukašin Poleksić mi je pričao lijepe stvari o klubu”, kazao je u razgovoru za klupski sajt Lončar.

Vezista rođen u Nikšiću prije 26 godina želi da se kroz dres Debrecenija izbori za minute u nacionalnom timu. Već je debitovao za “sokole” i upisao nastupe u prijateljskim mečevima.

“Imao sam prelijep period u Novom Pazaru, ali nijesam mogao da odbijem poziv Debrecenija. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri i želim da pružam dobre partije, kao i da budem u državnom timu što je moj san”.

Ako mu se san ispuni, Lončar će igrati i protiv Mađara, koji su u grupi kvalifkacija za Evropsko prvenstvo sa “sokolima”.

“Biće posebno, ali ja sam Crnogorac i daću sve za svoju državu”, zaključio je razgovor Lončar.

cgsport.me