MESSIJEV OTAC: Ništa nismo potpisali ni dogovorili!

Francuska novinska agencija AFP objavila je u utorak da je Lionel Messi dogovorio prelazak u klub iz Saudijske Arabije Al Hilal na kraju ove sezone. Njegov otac Jorge Messi objavio je priopćenje u kojem tvrdi da takav dogovor ne postoji te da će se o svemu odlučivati na kraju sezone.

“Apsolutno ništa nije dogovoreno s Al Hilalom za sljedeću sezonu. Odlučit ćemo na kraju sezone gdje će Leo igrati. Njegovo se ime piše na sve strane, ali možemo garantirati da NIŠTA nismo potpisali ni dogovorili, čak ni verbalno. Sve su to lažne vijesti bez dokaza koje su puštene u javnost”, napisao je Jorge Messi.

Barcelona je također opcija
Messi je u Saudijsku Arabiju prošli tjedan otišao bez dozvole PSG-a, koji ga je suspendirao na šest dana i oduzeo mu plaću za polovinu prošlog mjeseca. Argentinac se javno ispričao te objasnio da je došlo do nesporazuma jer je mislio da će mu taj dan biti slobodan, pi[e Index.hr.

Državni vrh u Saudijskoj Arabiji bio je uključen u dovođenje Cristiana Ronalda u Al Nassr, a velika pobjeda za njih bila bi i dovođenje Lionela Messija. Arapima je cilj privući dva najbolja nogometaša ove ere da ponovo igraju jedan protiv drugog u istoj ligi.

Messi je navodno razmišljao i o povratku u Barcelonu, iz koje je otišao zbog financijskog kolapsa kluba. Povratak u Kataloniju bi bio iznimno kompliciran zbog financijskih restrikcija koje je čelništvo španjolske lige nametnulo klubu. Messi bi tako vjerojatno morao igrati za minimalnu plaću.

sport.novi.ba