N/FS BiH uveo novi način prodaje karata za utakmice reprezentacije

Kao što je ranije najavljeno, NS/FS BiH je uspostavio saradnju sa bosanskohercegovačkim web-shopom za online prodaju ulaznica, Kupikartu.ba, s ciljem da velikoj armiji navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine širom svijeta olakša kupovinu ulaznica za domaće utakmice.

Putem zvanične platforme Kupikartu.ba u ponedjeljak, 13. marta 2023. godine u 12:00 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024. Bosna i Hercegovina-Island koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 23.03.2023. sa početkom u 20:45 sati.

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 25 KM (istok), 20 KM (jug i sjever).

S obzirom na to da će po prvi put ulaznice za utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu.


sport1.oslobodjenje.ba