back to top

Napadač Crvene zvezde zna šta su ciljevi: Dupla kruna se očekuje, govorio o povratku formi

Fudbaleri Crvene zvezde će u Rusiji završiti pripreme pred početak nove sezone.

Na turniru će odigrati utakmice protiv Zenita, Sočija i Tigrea iz Meksika. Vladimir Lučić, ofanzivac, je proveo prvi dio priprema na Zlatiboru, oporavljajući se od povrede kolena.

Drago mi je što sam bio dio ekipe tokom priprema na Zlatiboru, iako sam radio po posebnom režimu oporavka. Uživao sam u druženju sa saigračima. Iako sam izvan terena od marta, svakodnevno sam angažovan u svemu što se tiče tima. Podrška saigrača mi puno znači u ovom teškom procesu oporavka, ali se trudim da ostanem pozitivan. Shvatio sam da je povreda sastavni dio fudbala i mislim da sam prošao najteži dio. Nije bilo lako proteklih četiri mjeseca, ali sam prihvatio situaciju i fokusiram se na povratak na teren. Jedva čekam ponovno obući Zvezdin dres i zaigrati na Marakani. Dupla kruna je naš cilj. Želimo ponoviti prošlu sezonu i pokazati da smo najbolji tim u Srbiji. Naravno, želimo biti konkurentni i u Evropi. Igrat ćemo grupnu fazu, vidjet ćemo u kojem takmičenju, ali će biti veliko iskustvo za sve nas, rekao je.

Lučić je prošle sezone doprinio odbrani duple krune sa 2 gola i 5 asistencija. Nakon turnira u Rusiji, Crvena zvezda otvara novu sezonu Superlige protiv Jedinstva na Marakani 20. jula.

Izvor: ( www.sportskacentrala.com / Penal.rs )