back to top

Novo pojačanje za “Crveno-bele” – Sportske novosti

FK Crvena Zvezda, prvak Srbije, predstavila je svoje novo letnje pojačanje u vidu Jong Vua Seola, reprezentativca Južne Koreje.

Seol je rođen 1998. godine i igra na pozicijama levog i desnog beka. Dolazi iz Ulsana za 1.200.000 eura i procente od dalje prodaje. Potpisao je ugovor sa „crveno-belima“ do leta 2027. godine, sa opcijom za produženje za dodatnih 12 meseci.

„Ovo je moj prvi transfer u karijeri i srećan sam što sam došao u Crvenu Zvezdu. Svestan sam da imamo dobar tim sa mnogo sjajnih igrača. Hoću da se pokažem i pomognem ekipi, kako u odbrani, tako i u napadu. Znam da Zvezda ima fantastične navijače i jedva čekam da zaigram pred njima“, rekao je Seol.

„Potpisali smo Seola, fudbalera koji dolazi iz Ulsana sa velikim iskustvom u Azijskoj Ligi šampiona i reprezentaciji Južne Koreje. Nastupa na poziciji levog beka i tražili smo igrača njegovih karakteristika. Biće dovoljno vremena da se uigra, putuje na pripreme u Rusiju i upozna sa zahtevima trenera Milojevića“, dodao je sportski direktor – Mitar Mrkela.

Izvor: ( www.sportskenovosti.net / Penal.rs )