Petrić najavio promene za utakmicu sa Čukaričkim

Posle nove pobede nad Kelnom i izbijanja na čelo grupe u Ligi konferencija, fudbalere Partizana sutra od 18.30 očekuje nastavak borbi u domaćem prvenstvu, kada će dočekati Čukarički.

Svoja očekivanja pred ovu utakmicu izneo je trener crno-belih Gordan Petrić.

Utakmica posle Evrope uvek može da bude problematična, jer je bilo dosta emocija, dosta smo se istrošili. Čeka nas utakmica protiv ekipe koje je talentovana, ima pismene igrače i biće to još jedna prilika za dokazivanje našim fudbalerima. Bilo je dosta lepih stvari protiv Kelna, ali ja sam to već zaboravio, nadam se i da su igrači koncentrisani. I posle prve utakmice sa Nemcima sam rekao da su igrači posle sletanja na aerodrom bili čvrsto na zemlji. Ušli su u način razmišljanja profesionalaca, oni su plaćeni za ovo. Imamo i nekoliko iskusnih igrača koji su sve ovo prošli i guraju jedni druge, istakao je Petrić.

Treba očekivati promene u igračkom kadru.

Imam ideju da odmorim nekoliko igrača, ali videćemo posle treninga, u dogovoru sa stručnim štabom. Nemamo probleme, Rikardo i Belić su dobili udarce, ništa posebno, za dan-dva to prođe. Nadam se da su svi spremni, rekao je trener Partizana.

Partizan je vezao dve uzastopne pobede nad Kelnom u Ligi konferencija.

Sve što smo pobedili zaokružićemo na kraju grupne faze. Imamo dobre šanse da prezimimo, ali nikad se ne zna. Lepo je što su igrači pokazali da mogu da igraju sa ekipom iz lige Petice, ali sve je to bilo pre neki dan, momci moraju da se ponavljaju, jer je sve to za njihovu biografiju, da bi dobili bolje ugovore, više zarađivali, poručio je Petrić.

www.sportskacentrala.com