Petrić nakon što je potvrdio skori odlazak govorio o derbiju i povratku Natha: Zvezda u rangu Nice i Kelna

Fudbaleri Partizana ne beleže dobre rezultate u nastavku sezone i navijači sigurno ne mogu da budu zadovoljni posle ispadanja od Šerifa u Ligi konferencija, ali posebno porazom od Mladosti GAT sa čak 4-0 u prvenstvu.

Trener crno-belih Gordan Petrić danas je potvrdio otkaz koji je dao, ali će ostati u klubu dok se ne pronađe adekvatna zamena, pa će voditi tim i na Večitom derbiju u petak.

Voleo bih da pobedim u derbiju zbog Partizana, ako me pitate lično voleo bih pobedu zbog Partizana. Sve se tu vrti oko igrača, mi smo svi servis igrača, rekao je Petrić, a potom i detaljnije govorio o najvećem rivalu, ali i spornom terminu.

Imali smo mi to u svojim nogama, možda nismo to napravili, nismo bili dovoljno kvalitetni i nema tu šta da se doda. Normalno da je sutra pobeda za nas bitna jer dolazi utakmica sa Zvezdom koja je u rangu najtežih naših utakmica, u rangu Nice, Kelna. Jedna evropska utakmica. Bilo je dosta polemike kada da se igra ta utakmica, a igra se u petak da ne bi ni po Zvezdinom ni po Partizanovom, ali ja mislim da je to greška. Trebao je neko da kaže kada se igra i da to bude to, ponovio je trener crno-belih.

Postavlja se i pitanje motivacije, nakon loših rezultata i najavljene promene trenera.

To je posao sa kojim smo se svi mi bavili. Tek su počeli da se bave tim poslom i toga će biti u njihovom fudbalskom životu. Moraju oni sami sebe da pripremaju, a i sad da se okrećemo naopačke, nećemo. Posle prošle utakmice koju smo mogli da dobijemo u prvih 20 minuta, nećemo sve da menjamo, objasnio je strateg Partizana.

Još uvek je neizvesno da li će u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala nastupiti Bibras Natho.

Natho se doći danas, ja sam se čuo sa njim jutros, da bi znao otprilike kakva je situacija. Po glasu, čini se da još nije potpuno zdrav, ali on hoće da dođe. On polako hoće da bude spreman za petak za derbi, otkrio je još uvek trener Partizana, i istakao da će Izraelac biti na klupi ukoliko smatra da će moći da pomogne.

www.sportskacentrala.com