Posušje na vanrednoj press konferenciji predstavilo “povijesni projekat”: Ostavi trag za nove generacije

HŠK Posušje počinje s historijskim projektom pod nazivom „Ostavi trag za nove generacije“

Još jedan hvale vrijedan projekt kluba je postavljanje umjetne trave na pomoćnom terenu stadiona Mokri Dolac.

– Glavni cilj Kluba je kvalitetna organizacija s posebnim naglaskom na školu nogometa koja broji preko 350 djece, kojoj je potrebno osigurati adekvatne uvjete za bavljenje športom.Ova zavidna brojka djece u našoj školi, ulijeva nadu da će naše Posušje i dalje biti mala sredina ogromnog športskog potencijala!

Stoga je nakon okončanja projekta novih svlačionica i postavljanja reflektorske rasvjete, na red došao još jedan povijesni projekt, kojega Klub želi realizirati s Vama i pokloniti ga našim mladima. Cilj projekta „Ostavi trag za nove generacije!“, je izgradnja jednog od najsuvremenijih i najmodernijih nogometnih terena s umjetnom travom u BiH, koja će se prostirati na 6.930 m², poručili su iz Posušja.

Na koji način mogu donirati za kvadrat/kvadrate trave?

Donirati se može uplatom na transakcijski račun (3382002264215973), devizni račun (IBAN:BA 393382004864213673; SWIFT: UNCRBA 22),putem PayPal-a, gotovinskom uplatom putem obrasca u prostorijama Kluba ili preuzimanjem obrasca na linku:

Donacijom kvadrata trave Klub je osigurao prigodne poklone za donatore.

Po završetku projekta „Ostavi trag za nove generacije“ imena svih donatora ostati će upisana u vječnosti s voljenim klubom na ploči zahvale, koja će se nalaziti u krugu stadiona Mokri Dolac.

Svaki donator će biti javno objavljen i na web stranici, preko koje će u svakom trenutku moći pronaći “svoj“ kvadrat. Donacija za jedan kvadrat iznosi 50 KM, a uplate će se svakodnevno ažurirati i objavljivati na službenoj web stranici, uključujući i donacije kroz obrasce.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!