RB Leipzig i Dani Olmo već mjesecima pregovaraju o produljenju ugovora koji istječe 2024.

Njemački Bild izvještava kako je agent Danija Olma – Andy Bara imao sastanak sa čelnicima Leipziga, a glavna tema bilo je produljenje ugovora sa njemačkim prvoligašem.

Španjolski Hrvat’ i njegov agent nisu zadovoljni sa trenutnim uvjetima ugovora te traže povećanje plaće u zamjenu produžetka ugovora. Problem je u činjenici, navodi Bild, kako Leipzig ne želi Olmu povisiti plaću obzirom kako je već jedan od petorice najplaćenijih igrača njemačkog prvoligaša.Nijemci također prenose kako problem nije isključivo financijske prirode jer Dani navodno ima želju vratiti se u rodnu Španjolsku. Barcelona – klub čiju je nogometnu školu pohađao, još je ranije iskazala interes za njegov povratak na Camp Nou. Navodno je povratak u redove katalonskog diva zanimljiva opcija za Španjolca. Među ostalim zainteresiranim klubovima, najviše se spominjao Manchester United.

Podsjećamo, Olmo je Barcelonu prelaskom u Dinamo napustio 2014. godine, a šest godina poslije završio je u redovima Leipziga po cijeni 25 milijuna eura.

gol.ba