Samir Bekrić: Ako se otvori šansa za još nekog igrača, siguran sam da ćemo je iskoristiti

Prvotimac i sportski direktor FK Željezničar, Samir Bekrić, govorio je za zvaničnu stranicu kluba sa Grbavice o zimskom prelaznom roku i dolasku Sulejmana Krpića u redove Plavih.

Što se tiče Sulejmana Krpića, meni je drago što se on nama pridružio. Želio bih se, prije svega, zahvaliti Krpiću i njegovim ljudima, odnosno agentima koji su bili jako korektni kako u pregovorima, tako i u razgovorima, kazao je Bekrić, a potom dodao:

Mi smo se držali naše strategije. Kada smo ušli u klub sa predsjednikom kluba, predsjednikom Nadzornog odbora, smo donijeli neke odluke. Napravili smo strategiju da forsiramo mlade ljude, a igrače preko 30 godina da dovodimo samo naše bivše fudbalere koji su profesionalci, kao što je Suljo, koji će nam donijeti dodatni kvalitet. Ovom prilikom želim našem Sulji mnogo sreće u našem klubu, pa da bude mnogo bolji nego što je bio prošli put. Tada je bio odličan, tako da se nadam da smo ispunili želju navijača. Navijači su imali želju da se Krpić vrati u klub i mi smo se potrudili, na čelu sa predsjednikom, da završimo taj transfer. To ne bi mogli završiti da Suljo i ljudi nisu imali želju da dođu ovdje. Njemu želim da postigne mnogo golova.

Bekrić se potom osvrnuo na prelazni rok kluba sa Grbavice.

Što se tiče prelaznog roka, mi smo rekli da je najbitnije da smo zadržali naše sve igrače koji su nam jako bitni i da ćemo dovoditi igrače koji će nam donijeti dodatnu dimenziju i kvalitet. Do sada smo doveli jako kvalitetne igrače, koji će nam pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Ako se otvori šansa za još nekog igrača, koji će nam donijeti kvalitet da budemo bolji, siguran sam da ćemo je iskoristiti, kazao je Bekrić. 


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!