Široki Brijeg produžio ugovor s Tomislavom Tomićem!

Golman Tomislav Adolf Tomić dogovorio je nastavak suradnje s NK Široki Brijeg na obostrano zadovoljstvo i ostaje dio Plavo-bijelih uoči nove sezone, potvrdili su iz kluba.

Svojim sjajnim izvedbama na početku prošle sezone, visokom razinom profesionalizma u radu, odnosom prema klubu i vidljivom energijom pobrao je simpatije navijača i zadobio povjerenje Uprave za potpis novog, dvogodišnjeg ugovora do 31. svibnja 2025., navode s Pecare.

“Jako sam sretan zbog potpisa novog ugovora. Zahvaljujem se sportskom direktoru Slavku Brekalu i Upravi kluba na ukazanom povjerenju. Jako se radujem novim izazovima koje nosi sljedeća sezona koja će, vjerujem, biti mnogo uspješnija i pobjednička”, kazao je Tomić.

Dvadesetšestogodišnji čuvar mreže Širokog Brijega u prošloj sezoni upisao je devet nastupa u plavo-bijelom dresu u kojima je čak šest puta svoju mrežu sačuvao netaknutom.

“U Širokom Brijegu osjećam se kao kod kuće. Ovdje sam odlično prihvaćen, kako u klubu tako i u samom gradu. Stvarno mogu reći samo riječi hvale. Samo Široki”, rekao je golman Širokog, prenosi N1 Sport.

Tomislav Adolf Tomić u Široki Brijeg je stigao prošloga ljeta iz NK Croatia Zmijavci, a prethodno je branio boje RNK Split, NK Dugopolje i NK Hrvace.

sport.novi.ba