Slavko Brekalo podnio ostavku na mjesto sportskog direktora Posušja

Istakao je da je ponosan na sve uspjehe koje su dosad ostvarili, te da je uvjeren da će klub nastaviti rasti u budućem periodu. 

– Obavještavamo javnost da su dosadašnji sportski direktor gospodin Slavko Brekalo i predsjednik s članovima uprave dogovorili sporazumni raskid suradnje. Slavko Brekalo protekle dvije godine vodio je sportsku politiku kluba i napravio zapažene rezultate, prenosi zvanična stranica Posušja. 

Nakon što se oprostio s članovima uprave Brekalo je za službenu stranicu Posušja kazao:

– Zahvaljujem se prvenstveno predsjedniku, generalnom tajniku i članovima uprave na pruženom povjerenju kroz protekle dvije godine. Posebno hvala djelatnicima kluba, igračima i svim trenerima. Ponosan sam na sve uspjehe koje smo skupa ostvarili: najbolji plasman u PL BiH (8.mjesto), sedmo mjesto u tekućoj sezoni i povijestan transfer koji smo odradili početkom godine. Organizacijski smo podigli sportski segment klub na zavidnu razinu kroz seniorsku momčad i omladinski pogon. Veliko hvala istinskim navijačima i prijateljima kluba koji su cijenili moj doprinos za ovaj klub. Uvjeren sam da će klub nastaviti rasti i razvijati se, te da će ispuniti sve ciljeve do kraja sezone, istakao je Brekalo.


sport1.oslobodjenje.ba