Staša Baštić se vratio u Slogu, Jagodić sretan: Bio je zaveden nečijim slatkoriječivim obećanjima

Sloga iz Doboja će danas imati generalnu probu pred start nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine. Ekipa Vlade Jagodića će gostovati u Milosavcima i igrati meč protiv Laktaša.

– Prema našem planu od početka pripremnog perioda predviđeno je da danas protiv Laktaša odigramo tzv. generalku. Međutim, ja moram reći da ona postaje upravo takozvana, jer nažalost ne igramo utakmicu na Gradskom stadionu Laktaši. Ljudi rade zahvat na terenu, tako da ne možemo igrati na njemu, nego ćemo protiv Laktaša igrati u Milosavcima na stadionu Župe. Taj stadion se izuzetno održava, ali je manjih dimenzija i iskreno razmišljam da na toj utakmici svim igračima pružim priliku po jedno poluvrijeme. Dosta toga smo uradili na Zlatiboru, tako da je meni sve jasno što se tiče našeg igračkog kadra po pitanju prvog kola protiv Sarajeva. Imajući u vidu sve to, ova utakmica možda neće poprimiti onu ulogu da bude generalna proba pred gostovanje na Koševu – rekao je šef stručnog štaba Sloge Meridian.

On je potvrdio da sa ekipom ponovo radi Staša Baštić, koji je ljetos napustio klub, a tu je i Bojan Batar koji se oporavlja od teže povrede.

“- Jučer su nam priključena dva nova igrača, tj. jedan je stari, a to je Staša Baštić. Ja se zahvaljujem našoj upravi koja je imala razumijevanje da vrati u konkurenciju Baštića. On je bio očito zaveden nečijim slatkorječivim obećanjima i nažalost nije napravio transfer, a znamo dobro da ima kvalitet, pogotovo za ovu igru koju mi igramo. Sa njim ćemo još više zaoštriti konkurenciju na poziciji zadnjeg veznog. Drugi igrač koji nam se priključio je Bojan Batar. To je štoper koji je prošlu sezonu bio u Krupi, ali je imao težu povredu. On će sa nama trenirati, pa ćemo procjenjivati u narednom periodu da li se on oporavlja i da li može konkurisati kod nas. Ja znam koliko on može. Radi se o dobrom momku i dobrom igraču, ali zbog te povrede je operisan i sad se vraća iz toga. O gostovanju u prvom kolu prvenstva ćemo pričati, ali da prvo prođe ova utakmica protiv Laktaša.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!