Veliki preokret oko Modrića. Poznati novinar objavio što je Real odlučio

Luka Modrić posljednjih dana je glavna tema španjolskih medija. Razlog je što najveći klub na svijetu svojoj vremešnoj (37) hrvatskoj legendi još nije ponudio novi ugovor, a aktualni Modrićev s Realom završava za samo tri mjeseca. Modrićeva starost te potreba da ga se često pošteđuje navode se kao glavni razlozi što Real oklijeva oko toga. Uz to, u zadnje vrijeme Španjolci sve više pišu da je Real jako blizu odluke da na ljeto pusti Modrića nakon 11 godina u klubu.

To se objašnjava time što Modrić na ljeto navršava 38 te da nema smisla graditi novu momčad na veteranu, tim prije što je Real u zadnje dvije sezone uzgojio, doveo i vratio Camavingu, Tchouaménija, Ceballosa, Valverdea, igrače spremne dostojno naslijediti možda najbolju vezu u povijesti Reala. Casemiro je već otišao, a Modriću i dosta mlađem Kroosu (33) ugovori završavaju u lipnju i za sada nema produljenja.

U prilog tome da Modrić odlazi idu i natpisi o tome da Realov predsjednik Florentino Perez kod Carla Ancelottija inzistira da postepeno iz prvog sastava isključuje Modrića i Kroosa. Anton Maena, voditelj na slušanoj radijskoj postaji Cadena Ser i jedan od najpoznatijih španjolskih sportskih novinara, otkriva preokret u odnosu na spomenute natpise i vijesti: “Real još nije Modriću ponudio novi ugovor, ali to će napraviti uskoro.”

 

sport.novi.ba