Vlado Jagodić najavio odgađanje utakmice protiv Sarajeva: Ako se to dogodi onda…

Istakao je da to ovisi o večerašnjem susretu Bordo tima protiv Torpeda iz Kutaisija. Ukoliko Sarajevo prođe, Jagodić je istakao da će susret prvog kola domaćeg takmičenja biti odgođen, a oni u takvom slučaju imaju spreman ‘‘zamjenski meč‘‘. 

– Još se ne zna da li će naš susret prvog kola Premijer lige protiv Sarajeva biti odgođen, jer to zavisi od današnjeg revanša tima sa Koševa na evropskoj sceni. Ukoliko obezbijede prolaz gotovo je sigurno da će naša premijera biti odgođena, a ako tako bude onda ćemo 29. jula imati još jednu provjeru protiv zeničkog Čelika na Bilinom polju, rekao je Jagodić, te dodao da će domaće utakmice od 1. septembra igrati u Modriči. 

– Luke ćemo zamijeniti Modričom od 1. septembra, kada na našem stadionu počinje postavljanje hibridne podloge i reflektora. To znači da ćemo samo prve dvije ili tri domaće utakmice u prvom dijelu sezone odigrati na našem stadionu, gdje ćemo se opet vratiti tek na proljeće, naglasio je šef stručnog štaba Sloge Vlado Jagodić.

Podsjetimo, Sloga bi u prvom kolu domaćeg takmičenja trebala gostovati kod ekipe Sarajeva, na stadionu Asim Ferhatović Hase 29. ili 30. jula. 


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!