Voždovac bespomoćan protiv Zvezde, Vigo upisao debitantski pogodak, a Azarov asistenciju (VIDEO)

voždovac bespomoćan protiv zvezde, vigo upisao debitantski pogodak, a azarov asistenciju (video) voždovac bespomoćan protiv zvezde, vigo upisao debitantski pogodak, a azarov asistenciju (video)

Fudbaleri aktuelnog šampiona Crvene zvezde ubedljivo su savladali Voždovac na gostovanju sa 6-0, u okviru 21. kola SUperlige, odnosno druge utakmice u nastavku prvenstva.

Mnogo je crveno-belima već u uvodnoj fazi posao olakšao Mateja Đorđević, koji je povukao Aleksandra Pešića u šesnaestercu, tako zaradivši crveni karton i usput skrivivši penal.

Najstrožiju kaznu realizovao je Gelor Kanga u 15. minutu i tako doveo svoj tim do prednosti. Zatim je usledio pravi blickrig i utakmica je rešena praktično za deset minuta.

Već u 19. minutu je Kanga upisao i asistenciju, kada je odlično kroz nekoliko igrača uočio Bukarija koji se ubacio u prostor i potom duplirao prednost.

Katai je povisio na 3-0 u 25. minutu posle lepe akcije gostiju. Sve je krenulo sa leve strane kada je Irakli Azarov uputio loptu u srce šesnaesterca, a Mirko Ivanić na prvu atraktivno proigrao saigrača kome je ostao lakši zadatak da zatrese mrežu.

Sa ovim rezultatom se otiplo i na pauzu, ali aktuelni šampion nije popuštao ni u nastavku.

Novopridošlica iz Argentine Aleks Vigo upisao se u listu strelaca u 64. minutu i postigao svoj prvenac u zvaničnim utakmicama za Zvezdu. On se našao na pravom mestu nakon što je Andrija Katić odbranio šut Mirka Ivanića posle odličnog prodora.

Na odbitak posle šuta Ivanića odlično je reagovao i Kings Kangva u 77. minutu za „petardu“ Zvezde, a konačan rezultat postavio je Mirko Ivanić u 82. minutu, kada se konačno i sam upisao u strelce.

www.sportskacentrala.com