back to top

Zvezda rutinski kroz Lazarevac: Mijatović oduševio “Delije”, Kulibali napokon strelac (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na gostovanju u Lazarevcu protiv Kolubare 0:2, i tako napravili dobru uvertiru pred odlučujući meč u Monaku u Ligi Evrope.

Čitav meč se praktično igralo pred golom Kolubar. Crveno-beli su kružili oko kaznenog prostora i nisu lako nalazili prostor u kaznenom prostoru.

Jedini koji je uspevao da ga pronađe bio je mladi Jovan Mijatović koji je sjajnim dodavanjim tri puta sa golom spojio Ivanića i Pešića. U 45. minutu je takvim dodavanjem namestio gol koji je postigao Aleksandar pešić i gosti su sa 0:1 otišli na odmor.

U drugom poluvremenu Miloš Milojević je napravio izmene i izveo je strelca Pešića i Rodića i u igru ubacio zaboravljene Kulibalija i Azarova. Takođe, izašao je i Eraković koji je povredio šaku i umesto njega je u igru ušao Leković.

Upravo visoki centarfor koji je došao iz Nanta je u 48. minutu na dodavanje Bena upisao svoj prvi pogodak u crveno-belom dresu i bilo je to 0:2.

Ušlo se u miran period meča u kojem je najbolja šansa viđena u 70. minutu kada je Kangva dosta dobro izveo slobodan udarac, ali je golaman domaćih uspeo da odbrani.

U finišu meča Kolubara je krenula odlučnije ka golu, ali dve odlične situacije nisu uspeli da savladaju Borjana. Na kraju je ostalo 0:2.

Posle ovog meča Crven azvezda je ojačala svoju prvu poziciju sa 44 boda, dok Kolubara je na sredini tabele sa 19.


www.sportskacentrala.com