Zvijezda 09 krenula sa pripremama i predstavila novi stručni štab

FK Zvijezda 09 je počela sa pripremama za novu sezonu. Tom prilikom oni su predstavili novog trenera, te njegov stručni štab.

Novi šef stručnog štaba je Mihajlo Jurasović, a njegov stručni štab čine: Darko Milosavljević, prvi pomoćni trener, Srđan Soldatović, trener golmana, Andrija Stojanović, kondicioni trener i Luka Milićević, analitičar.

Cijelu objavu ekipe iz Etno sela Stanišića pogledajte u nastavku.

Danas su počele pripreme za novu takmičarsku sezonu. Iako se još ne zna status Zvijezde 09, odnosno da li se igra Premijer ili Prva liga Republike Srpske, klub ulazi u pripreme sa najvišim ambicijama. 

Predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić pozdravio je igrače, poželio im dobro zdravlje i da se što bolje pripreme za narednu sezonu. 

“Koristim ovu priliku da vas pozdravim. Nadam se da ste se odmorili iako je kratak rok odmora bio. Danas krećemo sa pripremama iako nemamo jasnu sliku oko nastupa u Premijer ligi odnosno Prvoj ligi Republike Srpske. Mi se nadamo da ćemo sutra dobiti pozitivne vijesti i da ćemo igrati Premijer ligu BiH. Na kraju, dobili ste sjajnog trenera sa saradnicima i nadam se da ćemo zajedno imati dobru sezonu”, rekao je predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić.  

Predsjednik Nadzornog odbora Milan Jović istakao je da lijepo vidjeti mlade igrače sa najvišim ambicijama ali je podsjetio da će se u narednom periodu priključiti pojačanja sa kojima je dogovorena saradnja za narednu takmičarsku sezonu. 

Jović je predstavio igračima novog šefa stručnog štaba sa saradnicima. 

Novi šef stručnog štaba Mihajlo Jurasović rekao je da danas kreću sa pripremama iako nemaju jasnu sliku ali motivacija za rad ne nedostaje. 

“Mi trenutno ne znamo da li smo Prva ili Premijer liga. Krećemo sa radom i nadam se da će odluka doći veoma brzo. 

Što se tiče igračkog kadra, isti će biti dopunjen. Čim stigne odluka o rangu takmičenja tako ćemo i dopuniti igrački kadar. Nadam se da ćemo u roku sedam dana kompletirati igrački kadar i kvalitetno se pripremati za početak sezone”. 

PRIPREME NA ZLATIBORU

“Što se tiče plana priprema, ekipa će trenirati do 24. juna u Etno selu Stanišići, a potom idemo na Zlatibor gdje ćemo ostati do 09. jula i odigrati šest utakmica”, zaključio je Jurasović.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!