DUEL KOSANOVIĆA I LALATOVIĆA: Imenjaci remizirali pred početak borbe za opstanak u plejautu (VIDEO)

U duelu dve Mladosti odigranom u Lučanima domaćin je remizirao sa novosadskom Mladosti GAT, pošto je duel završen bez golova – 0:0, u poslednjem kolu regularnog dela Superlige Srbije.

Za oba tima sada sledi borba za opstanak u plejautu, pošto Lučanci zauzimaju 14. poziciju sa 23 boda, dok su Novosađani na samom začelju sa 20 sakupljenih bodova.

Već u 7. minutu gosti su mogli do prednosti posle kontre, ali je Ilija Babić ipak šutirao pored gola. Iz solidne pozicije je u 24. minutu pokušao Nemanja Milić, ali je i on bio neprecizan, pa golman nije imao posla.

Samo četiri minuta kasnije domaćin je pripretio preko iskusnog Marka Mirića, ali je šutirao preko gola. Najbolju priliku propustili su gosti u 37. minutu, kada su kombinovali Vujadinović i Ćosić, ali je u Udovičić izbacio loptu sa gol-linije.

Oba tima su u velikim negativnim serijama. Sastav koji predvodi Milorad Kosanović je poslednji put pobedio u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, kada je slavio nad Kolubarom, dok je Mladost GAT posle senzacije i pobede od 4-0 nad Partizanom u Beogradu vezala osam utakmica bez pobede, a u međuvremenu ih je preuzeo Nenad Lalatović.

www.sportskacentrala.com