FSCG: Veliki čovjek otvorenog srca, hvala Siniša!

Siniša Mihajlović, srpski fudbalski trener, preminuo je danas u 53. godini života, a od legende jugoslovenskog i srbijanskog fudbala oprostio se i FSCG.

U saopštenju našeg Saveza, koji se prisjetio sjajnog gesta legendarnog fudbalera kada je ugostio crnogorske trenere u Sampdoriji, se navodi:

“Ljevonogi fudbalski maestro, jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca svih vremena, igračka legenda Crvene zvezde, Lacija i Intera a kasnije veoma uspješan trener nekoliko italijanskih klubova i reprezentacije Srbije, poslije tri godine velike borbe izgubio je bitku sa leukemijom”.

“Siniša je bio veliki čovjek, otvorenog srca za sve ljude, što je po ko zna koji put pokazao 2014. godine kada je, kao trener Sampdorije, ugostio grupu crnogorskih trenera i omogućio im da tokom sedam dana prate rad njegovog stručnog štaba u slavnom italijanskom klubu. Uvijek izuzetno posvećen radu i obavezama, zahtijevajući maksimalnu disciplinu i predanost, davao je cijelog sebe baveći se trenerskim pozivom”.

“Zahvalni smo našem Mihi na gostoprimstvu i nesebičnom dijeljenju ogromnog fudbalskog znanja sa našim trenerima tokom sedmodnevnog boravka u Đenovi”.

“Fudbalski savez Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Dejanom Savićevićem, porodici Siniše Mihajlovića upućuje izraze iskrenog saučešća”.

“Siniša, vječna ti slava i hvala”!

foto: FSCG

cgsport.me