back to top

Kevelj: Dobili smo uvjerenja da će u narednih 10 dana biti sve realizovano

Na konferenciji za medije Fudbalskog kluba Velež Mostar održanoj ove sedmice, a na kojoj je klub svečano predstavio novog direktora Sanjina Alagića, kao i novog šefa stručnog štaba Rođenih Nedima Jusufbegovića, predsjednik Upravnog odbora Kluba Senad Kevelj osvrnuo se i na trenutni progres projekta rekonstrukcije travnjaka glavnog terena stadiona Rođeni.

U svom odgovoru na pitanje prisutnih predstavnika medija izrazio je vjeru i nadu kako će Velež proljetni dio takmičarske sezone konačno biti u mogućnosti dočekati na našem stadionu.

“Dobili smo uvjerenja da će u narednih 10 dana biti sve realizovano, konkretnije do kraja naredne sedmice. Nakon toga predstoji proces u kojem će vegetacija i ostale prirodne okolnosti odraditi svoj dio, tako da vjerujemo da će naš Velež svoju prvu utakmicu u proljetnom dijelu takmičarske sezone dočekati na svom stadionu”, rekao je Kevelj.

U svom obraćanju, predsjednik Kevelj prisutne je informisao o tome kako su već od ponedjeljka, 28. novembra, intenzivirani radovi na rekonstrukciji travnjaka stadiona “Rođeni”, te kako je precizirana dinamika kao i da su određene tačne smjernice koje bi trebale rezultirati da pomenuti radovi i konačno budu uspješno okončani.


sport1.oslobodjenje.ba