Krunoslav Rendulić pred Laktaše govorio o rivalu, mladim igračima, strancima, Sarajevu….

Krunoslav Rendulić će zvanični debi na klupi Zrinjskog imati u Kupu Bosne i Hercegovine protiv Laktaša. Zbog radova na stadionu Pod Bijelim brijegom Plemići se sele u Čitluk, a zbog suspenzije N/FS BiH moraće utakmicu protiv prvoligaša odigrati pred praznim tribinama.

– Momčad Laktaša nije nimalo bezazlena, imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, malo su promijenili momčad, ali njihova ideja će ostati ista, rekao je Rendulić na press konferenciji pred utakmicu.

Zadovoljan je kako je ekipa izgledala na pripremama uoči nastavka sezone.

– Treninzi su jedno, a utakmice nešto drugo. Svi treniramo da bi igrali, tako da ovaj period od šest tjedana koji je iza nas nije baš kratak. Imali smo problema sa ozljedama, ali stanje se normaliziralo, van kadra jedino imamo Bekića koji je ozlijeđen. Momčad je dobro, jako su dobro trenirali i zaslužuju sve pohvale i jedva čekamo da utakmice krenu.

Govorio je Rendulić i o U21 igračima, kao i o strancima.

– Što se tiče mlađih igrača, svi smo tu u istoj poziciji i pravila treba poštivati. Imamo 6-7 mladih igrača, prije svega, tu su Ilinković i Sučić koji su stalni članovi prvih 11, imamo Topića, Stanića, Sabljića, Kozinu, Prskala, tako da u tom dijelu imamo kvalitetu, a što se tiče stranaca to ćemo vidjeti od utakmice do utakmice i morat ćemo kalkulirati.

Novinare je interesovalo i šta misli o konkurenciji, prije svih Sarajevu, ali je novi strateg Plemića ostao “zakopčan”.

– Moram biti iskren, bio sam fokusiran na svoju momčad, nakon nedjelje ide priprema za Sarajevo. Dosta su promijenili momčad, tako da to nije ista momčad koja je bila u prvom dijelu sezone, ali o njima tek od ponedjeljka.

 


sport1.oslobodjenje.ba