back to top

Nakon osvajanja titule, Predsjednik Borca: Puno posla nas očekuje, naredne sezone namjeravamo biti još bolji.

FK Borac je ostvario postavljeni cilj. Šampionska titula se vratila u Platonovu 6, a Goran Lukić, predsjednik kluba Borac, je jako zadovoljan postignutim tokom protekle sezone.

“Osvojenjem šampionske titule ispunjen je glavni cilj koji smo postavili prije starta sezone. Prošli smo dugačak put, a naši igrači i stručni štab su pokazali pobjednički mentalitet. Svi u klubu su ponosni na postignuto, a posebno nas raduje predanost igrača prema klubu. U svakoj utakmici su davali sve od sebe, igrali su sa srcem, i siguran sam da su bili ponos našim navijačima i cijeloj Banjaluci. Nismo uspjeli da osvojimo “duplu krunu”, ali to ne umanjuje veliki uspjeh koji smo postigli, već nam daje motivaciju da budemo još bolji iduće sezone. Želim još jednom čestitati igračima, stručnom štabu, navijačima i svima u FK Borac koji su dali svoj doprinos tokom šampionske sezone.” poručio je Lukić za klupsku stranicu.

Ekipa je već otišla na zasluženi odmor, a sportski sektor kluba već radi na sastavljanju tima za narednu sezonu. Lukić kaže da će javnost biti pravovremeno informisana o svemu, te naglašava da je cilj klupskog rukovodstva da klub nastavi da napreduje na svim poljima.

“Oduševljeni smo što smo vratili titulu u Banjaluku, ali želimo da klub napreduje iz dana u dan na svim poljima. Pred nama je puno posla. Imamo mnogo planova vezanih za dalji razvoj FK Borac i na nama je da ih ostvarimo. Naši prioriteti ostaju ulaganje u infrastrukturu, oko stadiona, poboljšanje uslova za napredak omladinske škole, ali i formiranje još jačeg tima za iduću sezonu. Klub je na pravom putu i dati ćemo sve od sebe da budemo još bolji sljedeće sezone.” izjavio je Lukić


Izvor: ( sport1.oslobodjenje.ba / Penal.rs )