Ludi provod u Beogradu Ibre, Krunića i Rebića

Ludi provod u Beogradu organizovao Tošić, Ibrahimović s Hrvatom, Srbinom i Bosancem tulumario na luksuznim lokacijama

Italijanska Serija A privodi priču kraju. Pred nama je još jedno kolo, a plasman u Ligu šampiona obezbedili su šampion Napoli, vicešampion Lacio, Inter i Milan.

Fudbaleri Milana za vikend igraju meč protiv Verone, koji bi im, u slučaju da Inter posrne kod Torina, doneo eventualno treće mesto. Ipak, rosoneri su ostvarili cilj, pa je razumljivo da je slavlje posle uspešne sezone već počelo.

Srpske medije prilično je zaintrigiralo putovanje ekipe „Balkan”, koja je, predvođena veteranom Zlatanom Ibrahimovićem, odlučila da razonodu nađe u Beogradu.

provod u beogradu
provod u Beogradu

Ugostio ih je bivši srpski reprezentativac Duško Tošić, a u veseloj zabavi bili su i hrvatski napadač Ante Rebić i vezista BiH Rade Krunić.

Posle večere u luksuznom i kultnom beogradskom restoranu Maderi, spoj je nastavljen u noćnim beogradskim klubovima, gde se pomenuta grupa navodno ludo zabavljala.

Restoran Madera decenijama je nezaobilazno i kultno mesto prestonice. Naslonjena na Tašmajdanski park, oduvek je bila celodnevno boravište „viđenih“ Beograđana i onih koji bi to da postanu.

Legende Beograda, umetnici, sportisti, političati, biznismeni, javne ličnosti restoran Maderu doživljavaju kao drugu kuću.

Spomenimo i to, što je sezona bliže kraju, veće su šanse da Antu Rebića više ne vidimo u dresu Milana. Sudeći po pisanju medija koji prate klub, gde se posebno ističe Milan Veb, dani u crveno-crnom dresu su mu davno odbrojani.

Ugovor ga vezuje za rosonere do 2025. godine, ali je tehnički direktor Paolo Maldini spreman da ga raskine, navodi Calciomercato. Još u januaru se sastao sa Rebićevim predstavnicima kako bi razgovarali o prodaji igrača tokom letnjeg prelaznog roka. Dakle, kako sada stvari stoje, Rebić je na prodaju…