Ronaldo prelomio i donio (ne)očekivanu odluku!

Cristiano Ronaldo se oglasio nakon spekulacija o nastavku karijere van Saudijske Arabije.

Portugalac je sa Al Nassrom sezonu završio na drugom mjestu i to definitivno nije bio rezultat koji su očekivali u klubu. Odmah su se pojavile informacije kako je jedan od najboljih igrača svijeta nezadovoljan u Arabiji, ali je on danas demantirao glasine da će napustiti klub i vratiti se u Evropu.

“Sretan sam ovdje. Želim nastaviti dalje i nastavit ću u Al Nassru, optimističan sam i samouvjeren. Život u Saudijskoj Arabiji ide jako dobro i liga je dobra. Svi veliki igrači su dobrodošli, velika imena ili mladi igrači. Ako dođu, liga će se poboljšati. Sljedeće godine sam vrlo optimističan i uvjeren da će se stvari promijeniti i da ćemo ići u pravom smjeru”, prenosi njegove riječi Fabrizio Romano.

Cristiano Ronaldo announces he’s not leaving Al Nassr despite Newcastle links: “I am happy here — I want to continue here and I will continue here”. 

“Life goes very well, the league is good. The big players are all welcome. If this happens, the league will improve”. pic.twitter.com/xfuGYGiERb
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 1, 2023

Ronaldo je u Al Nassr stigao početkom 2023. godine i potpisao ugovor na dvije godine vrijedan 200 milijuna eura po sezoni.

Za saudijski klub odigrao je 19 utakmica i postigao 14 golova, piše N1 Sport.


sport.novi.ba