Vapaj Brnovića: Loš prelazni rok, fali nam igrača, a para nemamo

Trener Sutjeske Nenad Brnović u intervjuu za Vijesti kazao je da su mu potrebna pojačanja kako bi se borio za titulu u domaćem prvenstvu, ali imao i dobar nastup u Evropi.

Nikšićani su ljetos rasprodali što su imali, sada je otišao Miloš Drinčić, ide i Novica Eraković, a Brnović je potvrdio i da Filip Knežević više nije član Sutjeske.

Zbog toga trener koji je nakon očajnog starta sezone zamijenio Miliju Savovića traži pojačanja, ali novca nema.

“Nije dobro odrađen prelazni rok ljetos, otišlo je 11, a dovedeno šest-sedam igrača. Neke pozicije su bile neadekvatno popunjene. Pokušavamo da dovedemo par igrača, ali nije lako. Zimi morate da platite, a finansijska situacija nije sjajna da bismo mogli to da uradimo Odlasci koji će se desiti su ozbiljni udarci, Drinčić je otišao, Eraković ide, a Knežević se nije pokazao kao igrač koji pravi razliku”, istakao je bivši trener mlađih selekcija Partizana.

Brnović je rekao da će biti dosta posla ove zime, klub će pripreme odraditi u Antaliji, a onda se vratiti u Crnu Goru, deset dana pred nastavak Meridianbet 1. CFL.

“Treba nam veći roster jer na ljeto nećemo imati vremena da dovedemo igrače pred početak evropskih mečeva (kraj juna prim.aut.). Nadam se da ću imati dobru ekipu u drugom dijelu, volio bih da osvojimo titulu. Cilj kada sam došao je bilo da izborimo plasman u Evropu, mislim da guramo dobro u tom pravcu. Volio bih da klub dovede dobre igrača, dobra pojačanja, da imamo čemu da se nadamo. Jer, bez pojačanja će sve ovo pasti u vodu”, zaključio je Brnović.

Jesenji dio prvenstva Sutjeska je završila na diobi prvog mjesta sa Budućnosti – oba tima imaju po 37 bodova.

foto: FSCG

cgsport.me